Presentació del mural

Amb l’Aina, és clar!

El proper diumenge 7 de novembre, convidem a veïns i veïnes del barri, i en general a tota la gent que ha anat passant per aquí mentre l’Aina pintava la paret i l’anava animant i seguint amb atenció, a retrobar-nos i fer un vermut plegats, ni que sigui un brindis, i donar-vos les gràcies pel vostre suport i interès.

Estem molt contentes de poder veure aquest petit somni acomplert i volem compartir-ho amb totes les persones que també els ha agradat com ha quedat aquest tros de camí. I ja que hi som, aprofitarem per explicar alguna coseta sobre el mural.

Com que no sabem quants serem, si us ve de gust fer una mica de vermut i us va bé portar alguna cosa per picar o beure, perfecte. I si no, no passa res!

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s